UPLIFT'14 Spelen met TalentenOok voor de vijfde editie van UPLIFT – op zaterdag 11 juni as. – heeft Rabobank Utrecht mij gevraagd als presentator. Tevens verzorg ik deze zaterdag een workshop, deze keer over wat schrijf je op je website en wat niet? Het jaarlijkse gratis event voor ZZP’ers en MKB’ers in Utrecht trekt elke keer veel bezoekers en wordt erg goed gewaardeerd.

Deze keer is er speciale aandacht voor zonne-energie en de kansen van duurzaam ondernemen. Zo vertelt Utrechter Robin Berg over zijn zongestuurde laadpalen, waarmee hij inmiddels duizenden huishoudens in Utrecht van energie voorziet. En dit is nog maar het begin; binnen tien jaar hebben zijn laadpalen de wereld veroverd!

UPLIFT ’16 is er voor inspiratie, maar ook voor praktische tips over ondernemerschap. Daarom zijn er ook workshops, Naast die van mij over schrijven voor je website, gaan deze LinkedIn, over financiering en over hoe je als ondernemer een woning koopt. Daarnaast is er veel ruimte om te netwerken, om ideeën uit te wisselen en nieuwe plannen te maken. Vanzelfsprekend gaat dit alles onder het genot van een hapje, een drankje en heerlijke muziek!

Kom je naar UPLIFT ’16, dan ligt er voor jou een boek klaar over Calimeromarketing. In deze bestseller staan tientallen tips over hoe jij als kleine ondernemer grootste prestaties kunt boeken.