Heeft u zin in een half uurtje lachen? Nodig mij dan uit in uw bedrijf of op uw event voor een presentatie over zakelijk schrijven. Ik toon u diverse voorbeelden waar u niet meer van bijkomt. Maar ik vertel u ook hoe het beter kan!

In mijn schrijftrainingen werk ik graag met voorbeelden: brieven, mailings of offertes uit de dagelijkse praktijk. Vaak wordt er flink om gelachen, totdat ik de teksten toon van de cursisten zelf. Gelukkig laat ik daarna altijd zien hoe het beter kan: doelgerichter, origineler en met meer resultaat. Deze boodschap ga ik vanaf dit najaar ook tijdens presentaties geven. In een half uurtje laat ik dan zien hoe het niet moet, maar wel kan. In het verleden gaf ik dit soort presentaties al voor exposanten van beurzen. Nu doe ik het ook voor bedrijven, brancheorganisaties, ondernemersverenigingen en netwerkclubs. Ook iets voor uw event?