imagesIn de afgelopen weken heb ik een tweedaagse-presentatietraining verzorgd voor medewerkers van VELUX Nederland. Als A-merk voert kwaliteit bij hen in alles de boventoon: in hun producten, diensten, in hun medewerkers en … in hun communicatie. Als geen ander realiseert VELUX Nederland zich dat klantcontact de sleutel tot succes is. Daarom investeerde dit internationale bouwbedrijf de afgelopen jaren in meerdere communicatietrainingen, van presenteren tot telefoneren en schrijven.

Al deze trainingen heb ik voor VELUX Nederland verzorgd. Daarbij heb ik hun medewerkers geleerd helder, doelgericht en emphatisch te spreken, te luisteren en te schrijven. Vanzelfsprekend deed ik dit op mijn eigen specifieke wijze, dus met passie, bezieling, maar ook met eerlijke, confronterende feedback en .. met veel humor!