images (2)Als u betere teksten wilt, is het volgen van een schrijftraining een eerste aanzet. Daarna …staat u er vaak alleen voor. Om u voor langere tijd hierbij te ondersteunen, bied ik u schrijfcoaching aan. U ontvangt van mij dan online feedback op uw teksten. Dit zijn correcties en suggesties voor uw titel, intro, opbouw, maar ook spelling en stijl. Hoe vaak u deze feedback wilt, bepaalt u zelf. Een zogenaamde strippenkaart geeft duidelijkheid over frequentie en intensiteit van mijn feedback. Tussentijds evalueren we uw progressie. Dit voorjaar begeleidde ik Elice van Es: “Mart heeft mij door online schrijfcoaching inzicht gegeven in de kwaliteit van mijn teksten en hoe ik deze kan verbeteren. Online was voor mij ideaal, zodat ik in mijn eigen tijd aan de teksten kon werken.” 

Zoekt u ook een schrijfcoach? Bel of mail mij: 06 14546166 of info@79.137.103.17